Etnia BarcelonaEtnia Barcelona verkrijgbaar bij ZIEN bij Wouter en Inge Optiek Putten

In de kleurrijke en levendige stad Barcelona is het merk Etnia Barcelona ontstaan. De typische internationale stijl van het merk kenmerkt zich met vele kleuren. Het vertegenwoordigt zich met durf en fantasie. Prachtige vormen typeren de ruime keuze in Etnia Barcelona brillen.

De collectie van Etnia Barcelona bestaat uit prachtige vormen in meer dan 500 kleuren. Ze hanteren het ‘ready-to-wear-fashion’. Niets is zo belangrijk als het laten zien van je eigen persoonlijkheid. En elke bril heeft zijn eigen persoonlijkheid die je helpt bij alle aspecten van je garderobe en die door het opvallende kleurgebruik dagelijks positieve reacties zal opleveren. Van gedurfde en uitgesproken monturen, tot retro en vintage. Voor mannen en vrouwen die net dat kleine beetje extra zoeken.

De designers zijn pioniers in de studie van kleuren en psychologische effecten. Ze creëren eigen kleuren mixen voor de collecties. Dit is gebaseerd op combinaties van “ready to wear”, de laatste modetrends en Haute Couture.

De brillen worden gemaakt in Mazzucchelli (Italië), ontworpen door een gepassioneerd en creatief team van designers. De brillen zijn 100% ecologisch. Etnia zet zich in voor duurzame en milieuvriendelijke producten. De acetaat brillen zijn gemaakt van natuurlijke organische elementen, dat 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar is.

Kom langs

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?