Guess brillenGuess brillen bij ZIEN Optiek Putten

Guess brillen zijn echte fashion brillen. Mooie kleurrijke correctie monturen en prachtige zonnebrillen. Guess is met name bekend geworden door de jeans en luxe tassen. In 1981 is het opgericht door de broers Marciano. Ze verlieten het zuiden van Frankrijk om hun Amerikaanse droom na te streven. Door hun Europese invloed, probeerden de gebroeders Marciano de kledingindustrie te innoveren. Met één van hun eerste ontwerpen, de stonewashed jeans, was dit goed gelukt.

Sinds de jaren 2000 begonnen ze met het produceren van correctiemonturen en zonnebrillen. De brillen zijn daardoor net zo innovatief als de kleding en tassen van het merk.  De bril mag gezien worden, omdat het design net wat extra’s biedt. Klassieke modellen krijgen een moderne twist met gedurfde kleuren in zowel de monturen als in de glazen. De modellen krijgen hierdoor een gedurfde stijl waarbij de fashion er vanaf spat. Het aviator model blijft elk seizoen een hoogte punt. Mooi afgewerkt waardoor het een echt sieraad is.

De diverse en kleurrijke collectie van Guess is geschikt voor zowel de modebewuste mannen als vrouwen die weten wat ze willen. Eigenzinnig, brutaal en vol levenslust. Genieten van het leven en dat laten zien met de kleding, maar ook met de brillen van Guess.

Kom langs

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?