Henry JullienHenry Jullien

In de schitterende Franse streek de Jura bedenkt en produceert Henry Jullien de mooiste brillen sinds 1921. En sommige technieken die zij hedendaags nog gebruiken stammen nog uit de 19e eeuw. Er zijn wel 300 technieken nodig om een montuur te produceren.

Bij Henry Jullien hebben ze oog voor het allerkleinste detail. Ze gebruiken voor het produceren de hoogwaardigste materialen. Daardoor staan zij wereldwijd bekend om hun ‘high-end’ brillen.  Alleen op deze manier bereik je als merk de absolute top.

Ze produceren brillen met goud wals doublé. Bij deze werkwijze wordt een laag van goud gewalst op de kern van het montuur. Door deze techniek is het goud onlosmakelijk verbonden met het basismetaal. Dit in tegenstelling tot een gold plating proces. De monturen hebben een uitzonderlijke lange levensduur. Het proces van het goud walsen beschermt het montuur tegen corrosie of oxidatie dat veroorzaakt wordt door contact met de huid. Daarnaast bieden de monturen bescherming tegen allergieën. Goud is het hypoallergene materiaal bij uitstek.

Henry Jullien creëert ook stijlvolle brillen in andere materialen zoals het phynox materiaal van chirurgische kwaliteit.

De brillen sieren de ogen van de mannen en vrouwen door de elegantie, comfort en speciale zorg voor het kleinste detail in het montuur.

Kom langs

 

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?