De leukste kinderbrillen bij ZIEN!Bbig kinderbrillen bij ZIEN bij Wouter en Inge Optiek in Putten

Met onze grote collectie kinderbrillen met merken als Vingino, RED, en Bbig zijn wij dé kinderbrillenspecialist van Putten! Daarnaast hebben we Vingino Strong. Extra sterke titanium monturen voor de kids!

Wanneer je al een tijdje je kinderbril draagt, zal je merken dat je bril misschien niet zo goed meer kijkt of dat de bril misschien te klein wordt. Dat komt omdat jij maar ook je ogen nog steeds groeien. Ook beschadigingen en krassen komen snel op een kinderbril omdat je misschien veel buiten speelt of dat je veel aan het sporten bent. Daarom hebben wij speciale prijzen voor de kinderbrillen.

Een kinderbril compleet met ontspiegelde
en geharde glazen v.a. € 179,-

Myopie (Bijziendheid)

Iemand met myopie kan voor dichtbij goed zien, terwijl op afstand het zicht minder is. Door gebruik van smartphones en tablets komt myopie steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor.
Wanneer de myopie stijgt is de kans op oogcomplicaties op latere leeftijd groter. Dit heeft gevolgen voor de gezondheid van de ogen.
Bij ons in de winkel kunnen we de myopie onderzoeken. We meten de ogen en daarbij ook de lengte van het oog met onze as-lengte meter.

Essilor heeft het Stellest brillenglas ontwikkelt. Met deze brillenglazen kan de progressie van de myopie onder controle worden gehouden.
Lees hier meer over myopie behandeling.

KIDS Service

Voor de kinderbrillen hebben we een speciale service!
Wanneer jouw montuur beschadigd raakt of kapot gaat, dan krijg je binnen 1 jaar 50% korting op het montuur/onderdeel. Bij fabrieksgarantie kost het je helemaal niets! En wanneer de glazen kapot/beschadigd zijn, krijg je binnen 1 jaar 50% korting op nieuwe glazen.

Dat krijg je allemaal tot je 13 jaar wordt!
Vingino kinderbrillen bij ZIEN bij Wouter en Inge Optiek Putten
Voordelen Kids Service:

  • Montuur beschadigd binnen 1 jaar?  Eenmalig 50% korting op het montuur/onderdeel.
  • Glazen beschadigd? Eenmalig 50% korting op nieuwe glazen.
  • Gratis kleine reparaties
  • Gratis bijstellen van de bril
  • Gratis oogmeting*

*Het kan zijn dat het nodig is om druppeloogmeting (cyclopentolaatmeting) te doen. Dit is een speciale oogmeting met behulp van druppels die normaal in het ziekenhuis wordt uitgevoerd. Dankzij onze opleiding en kennis als optometrist is het mogelijk om deze meting bij ons in de winkel te doen. Aan dit onderzoek zijn kosten verbonden.

Kom langs

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?