Professionele oogzorg in PuttenOogzorg in Putten vind je bij ZIEN bij Wouter en Inge Optiek en Optometrie

Indien u op zoek bent naar professionele oogzorg in Putten, kunt u altijd terecht bij Zien bij Wouter en Inge. Hier zijn enkel gediplomeerde optometristen werkzaam met jarenlange ervaring. Hierdoor treft u bij ons alle expertise onder één dak. U kunt dus rekenen op een zeer uitgebreide dienstverlening, van de aanschaf van brillen tot een specialistische optometrisch onderzoek.

Diverse specialiteiten

Bij Zien bij Wouter en Inge kunt u rekenen op veel expertise. Wouter en Inge, de eigenaren, hebben beide diploma’s op zak voor opticien, contactlensspecialist en optometrist. Nooit eerder was de oogzorg in Putten zo gespecialiseerd als nu bij Zien bij Wouter en Inge. Wij zijn immers van alle markten thuis, want naast de uitgebreide oogzorg kunt u bij ons ook terecht voor de mooiste brillen. Wij gaan regelmatig naar beurzen om de mooiste en modernste brillen voor u uit te zoeken. Wij nodigen u van harte uit om deze eens te komen bekijken in onze winkel.

Contactlenzen

Voor contactlenzen ben je bij ons aan het juiste adres. We werken met vele fabrikanten waardoor we veel keuze hebben in het type contactlens. Zo is er voor iedereen wel een contactlens te vinden die bij hem / haar past. 
Ook werken we met medische contactlenzen zoals keratoconus contactlenzen. 

Droge ogen

Ervaart u bepaalde klachten aan uw ogen, zoals droge ogen? Dan helpen wij u graag om hier iets aan te doen. Wij kunnen een uitgebreid onderzoek doen om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. U kunt de test ook online doen via onze website.

Wilt u meer informatie over onze oogzorg in Putten? Of heeft u een vraag over bijvoorbeeld zorgvergoedingen? Schroom niet om ons te bellen op 0341 – 356 166. Ook kunt u direct online een afspraak maken door uw gegevens achter te laten in het contactformulier.

Maak hier een afspraak

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?