ZIEN Optiek PuttenNikon brillenglazen bij ZIEN Optiek Putten

Maak kennis met Zien Optiek Putten.
Bij ons gaan een uitstekende service en professionele oogzorg hand in hand. Wij staan voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag. Loop dus gerust eens bij ons binnen.

Over ZIEN Optiek Putten

Wouter en Inge zijn eigenaar van Zien Optiek Putten. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen zij je uitstekend van dienst zijn. Zo helpen zij je graag met het uitkiezen van een passende bril, maar bieden zij ook professionele oogzorg.

Dankzij een opleiding voor opticien, contactlensspecialist en optometrist zijn we van alle markten thuis. Je vindt bij Zien Optiek dan ook alle expertise onder één dak en dat is wel zo gemakkelijk. Via de website kun je nader kennismaken met deze opticien en meer lezen over onze specialisaties. 

Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie kinderbrillen met de merken Vingino, RED en BBig. Voor ieder kind zit er wel een leuke bril tussen. En hebben ze een leuke bril uitgezocht dan mogen ze de bril zelf komen maken.

Service

Wij hechten veel waarde aan je als persoon. Ieder persoon is uniek en ieder oog dus ook. Daarom nemen wij altijd uitgebreid de tijd voor je, of het nu gaat om de aanschaf van een bril, een oogmeting of een specialistisch oogonderzoek. Zo kunnen wij uitgebreid onderzoek doen naar de gezondheid van je ogen, waardoor eventuele afwijkingen vroegtijdig gevonden worden. Hier bieden wij vervolgens een passende oplossing voor.

Heb je een vraag? Schroom niet om contact op te nemen, of loop eens bij ons binnen. We hebben de koffie voor je klaar staan. Je kunt ook direct online een afspraak maken. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging. Graag tot snel bij Zien Optiek Putten!

Kom langs

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?