Bescherming tegen verblinding tijdens het rijdenVerblinding tijdens het rijden

Goed zicht is belangrijk wanneer je achter het stuur zit. Fel licht kan voor de bestuurder het zicht moeilijk maken op de weg. Daarnaast kan het rijden oogvermoeidheid geven omdat de ogen voortdurend op verschillende afstanden moeten focussen. In de nacht rijden zorgt voor extra inspanning van de ogen omdat het zicht in het donker minder goed is. En wanneer de ogen eenmaal gewend zijn aan het donker worden ze verblind door een tegenligger wat hinder geeft.Het is essentieel dat je goed zicht hebt tijdens het auto rijden. Dit is veilig voor jezelf en voor de medeweggebruikers.

Night Drive Boost

De Night Drive Boost coating van Nikon is speciaal ontworpen voor tijdens het autorijden, zowel ‘s avonds als overdag. De brillenglazen geven bescherming tegen verblinding tijdens het rijden. Het verblindende effect van verlichting en tegenliggers in de avond verminderd tot 90%, waardoor belangrijke details beter opvallen en autorijden veiliger en ontspannen wordt. Overdag geeft deze coating een superieur zicht en volledige bescherming.

Voordelen
 • Superieur zicht overdag en volledige bescherming
 • Vermindert schitteringen veroorzaakt door koplampen van tegenliggers, straatverlichting en andere lichtbronnen.
Aanbevolen voor
 • Bestuurders die last hebben van schittering op de weg

Herkenning bij het autorijden
Bijna 50% van alle autobestuurders heeft last van hinderlijke schittering tijdens het autorijden van tegenliggers, verkeerslichten of straatverlichting. De Night Drive Boost coating van Nikon is de ideale oplossing voor iedere automobilist.

  Dé perfecte kijkoplossing voor autorijden

  Kom langs

  Open WhatsApp
  1
  Kunnen wij u misschien helpen?
  Hallo,
  Waar kunnen we u mee helpen?