Grote collectie zonnebrillen, ook op sterkte!

Maui Jim zonnebrillen bij ZIEN Optiek PuttenZonnebrillen zijn in de zomer de accessoire om te hebben. Bij ZIEN Optiek Putten ben je dan ook welkom om de laatste modetrends te passen van bekende merken. Je ogen willen de beste bescherming hebben. Wij bieden de mogelijkheid om de beste bescherming te hebben in een trendy zonnebril. En dat ook nog voordelig op sterkte!

Zonnebrillen geven bescherming, juist ook voor de Kids

Maar naast een mode accessoire is de zonnebril ook belangrijk voor de bescherming van de ogen. Men beschermd wel de huid met zonnebrandcrème, maar vergeten vaak hierbij de bescherming van de ogen. Juist voor kinderen is goede oogbescherming belangrijk. Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor schadelijke UV straling. Hun pupil is groter en de ooglens bevat minder beschermend pigment dan die van volwassenen.

De toegenomen UV-straling en de vaak langdurige blootstelling aan fel zonlicht vraagt juist om een optimale bescherming. Blootstelling aan UV-straling heeft een negatief effect op staar en netvlies veroudering. De zonnebrillen bij ZIEN Optiek Putten zijn voorzien van een 100% UV filter. Maui Jim zonnebrillen worden zelfs aangeraden door de Skin Cancer Foundation.

Polarisatie

Wanneer je veel op de weg bent, op het water of in de sneeuw dan is het verstandig om een gepolariseerde zonnebril aan te schaffen met een polaroid filter erin. Een gepolariseerde zonnebril zorgt ervoor dat schitteringen die worden weerkaatst op het water, natte weggedeeltes of de sneeuw worden uitgedoofd. Dit zorgt ervoor dat u niet verblind wordt door het felle zonnelicht. Juist auto rijden met een polaroid zonnebril zorgt voor meer veiligheid wanneer het zonnetje schijnt.
Maui Jim heeft het gepatenteerde Polorized Plus 2 ontworpen. Met nog scherper en helderder zicht zonder vervelende schitteringen.

Zicht met zonnebrillen zonder polarisatieZicht zonnebrillen met polarisatie


Grote collectie zonnebrillen bij ZIEN Optiek Putten


Ray Ban zonnebrillen koop je bij ZIEN Optiek Putten

Ray Ban

Never Hide! Dat is de filosofie van Ray Ban. En met een bril of zonnebril van het merk is dat absoluut niet nodig. De brillen zijn simpelweg niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ray Ban is het grootste en bekendste zonnebrillen merk ter wereld.


Guess brillen en zonnebrillen koop je bij ZIEN Optiek Putten

Guess

De brillen van Guess zijn echte fashion brillen. Mooie kleurrijke correctie monturen en prachtige zonnebrillen. De diverse en kleurrijke collectie van Guess is geschikt voor zowel de modebewuste mannen als vrouwen die weten wat ze willen. Eigenzinnig, brutaal en vol levenslust. Genieten van het leven en dat laten zien met de kleding, maar ook met de bril.


Maui Jim zonnebrillen verkrijgbaar bij ZIEN Optiek Putten

Maui Jim

Superieure kwaliteit zonnebrillen bedacht op het zonovergoten Hawaï. Om de kleuren nog meer tot hun recht te laten komen, heeft Maui Jim een gepatenteerd polarized plus 2 lens technologie ontwikkeld.


Superdry

Maak je zomeroutfit af met een Superdry zonnebril. Kies voor de klassieke of een sportieve look. De zonnebrillen bevatten de kenmerkende Superdry details.

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?